Adresa
Ako imate promo kod, unesite ga ovdje
  vidjet ćete posebne cijene i popuste dizajnirane samo za Vas.

Impresum & pravne napomene

 
NIKAL d.o.o. putnička agencija 
10000 Zagreb
Nadinska cesta 11
Hrvatska

tel 01/ 555 6850
fax 01/ 555 6840
e-mail: info@nikal.hr

Radno vrijeme:
PON-PET 08:00-18:00
SUB 08:00-12:00
NEDELJA I PRAZNICI ZATVORENO
 
Upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu 
pod brojem - MBS 080761107
Temeljni kapital:  370.000,00 kn uplaćen u cijelosti u novcu
Direktor društva: Saša Barbir, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Voditelj poslova: Sanja Šćurić

OIB: 91934803339  
ID: HR-AB-01-080761107

Račun broj: 2484008-1105778926 
kod Raiffeisen bank d.d. Austria, Zagreb, Petrinjska 59

Nadležno tijelo za službeni nadzor: Ministarstvo turizma
Samostalni sektor turističke inspekcije,
Trg Republike Hrvatske 8/1, 10000 Zagreb.
 
Odgovornost za sadržaj: Sadržaji naših stranica pripremamo s posebnom pažnjom i nastojimo svojim korisnicima pružiti točne i iscrpne podatke, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost. Ukoliko zamijete prilikom korištenja stranica netočnosti ili nepotpunosti u sadržaju, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na: info@nikal.hr. Osim toga, ne odgovaramo za posljedice nemogućnosti pristupanja našim stranicama.Stoga ne postoji jamstvo za stalnu dostupnost web-stranice ili odgovornost za neskrivljenu nedostupnost web-stranice ni za neskrivljeni gubitak podataka. Ne preuzimamo niti odgovornost za gubitke podataka ili ostale štete na hardveru i softveru koje se mogu dovesti u vezu s preuzimanjem materijala s web-stranice.
 
Odgovornost za poveznice (linkove): Naše stranice sadrže poveznice (linkove) na eksterne web-stranice vanjskih izvora na čiji sadržaj nemamo nikakav utjecaj. Zbog toga ne odgovaramo za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice sa naših stranica. Isto tako ne dajemo informacije o načinu i uvjetima korištenja sadržaja iz vanjskih informacijskih izvora. Za ove  informacije, posjetitelj se treba obratiti nositelju autorskih prava na te sadržaje. Odričemo se svake odgovornosti  za posljedice koje mogu proisteći iz posjeta vanjskim informacijskim izvorima.
 
Autorska prava: Materijali i radovi na ovim stranicama, stvoreni od strane vlasnika stranica podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Svi materijali trećih osoba koji se  nalaze na stranicama su kao takvi i označeni. Umnožavanje, prerada, distribucija ili bilo koja vrsta obrade izvan granica autorskog prava zahtijevaju pismeni pristanak dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanja i kopiranje stranica dozvoljeno je samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.  Vlasnik stranica stalno nastoji poštovati autorska prava drugih, odnosno koristiti vlastite radove ili radove slobodnih licenci.

Zaštita osobnih podataka: Ukoliko je neophodno, a vezano za upit , rezervaciju ili zahtjev za newsletter, prikupljanje podataka obavlja se dobrovoljno na način da ih upisuje sam posjetitelj. Na svim mjestima gdje je to moguće, ponude i usluge koriste se bez unosa osobnih podataka. U slučajevima kada je poznat identitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi se podaci koriste samo u svrhu zbog koje ju je pošiljatelj uputio. Unatoč tomu, posjetitelj koji odašilje osobne podatke elektroničkim putem treba uzeti u obzir ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i po pitanju sigurnosti te zaštite privatnosti osobnih podataka.Za potrebe održavanja sigurnosti sustava i izrade analiza uspješnosti web sustava, na web poslužitelju prikupljaju se tehnički podaci o posjetiteljima koji ih osobno ne identificiraju. Izričito se protivimo korištenje podataka o tvrki objavljenih u okviru kontaktnih podataka u svrhu slanja reklamnog ili informativnog materijala za koji nije upućen izričit zahtjev. Vlasnik stranica zadržava pravo pokretanja pravnih postupaka u slučajevima nedozvoljenog slanja reklamnog materijala, npr. u obliku spam e-maila. 
Zadovoljstvo korisnika
"Odlično!"
Pouzdanost | ljubaznost | kompetentnost

Anketu korisnika proveo Nikal d.o.o.
Ukupna ocjena:  4,51
Provjerili smo za Vas!
 • + pouzdanost
 • + ljubaznost
 • + kompetentnost
 • + zadovoljstvo korisnika
 • ----------------------------
  = Ukupna ocjena: 4,51

 • Poklonite nam Vaše povjerenje!
Radno vrijeme
 • Za sva pitanja ili komentare nazovite 
  nas na besplatni telefon!
 • Kontakt centar
 • Ponedjeljak - Petak 8:00 - 18:00
 • Subota 8:00 - 12:00
 •  
 •   0800 85 66

  Veselimo se Vašem pozivu!
Kontakt
 • NIKAL  d.o.o.
  Nadinska ulica 11
  10000 Zagreb

  Tel.: +385 1 5556850
  E-Mail: info@nikal.hr

 • ID: HR-AB-01-080761107

 •